Sdružení děkuje

Sdružení děkuje za spolupráci

22

Pod tímto názvem zveřejnil v Tachovském deníku článek o vánoční výstavě v roce 2010 redaktor Jiří Kohout. Můžeme si tam přečíst především vyjádření předsedy Občanského sdružení pro obnovu tepelského regionu Aleše Moravce.

Článek i s fotografií, kterou pořídil redaktor Antonín Hříbal, lze nalézt ZDE. Celý text (bez fotografií) naleznete také níže.

 

*      *      *      *      *

 

Sdružení děkuje za spolupráci

 

Chodová Planá – Za spolupráci na Vánoční výstavě ručních prací v Chodové Plané děkuje Občanské sdružení Pro obnovu tepelského regionu, které tuto výstavu o uplynulém víkendu uspořádalo v kulturním domě v Chodové Plané.


„Chceme poděkovat za spolupráci a pomoc při organizování a účasti na výstavě ručních prací. Zvláště děkujeme Obecnímu úřadu Chodové Plané za poskytnutí prostor k výstavě, a rovněž panu Janu Ambrožovi, řediteli Základní školy v Chodové Plané a jeho žákům, kteří se nemalou měrou podíleli na organizaci a prezentaci výrobků svých šikovných rukou,“ vyjádřil se předseda občanského sdružení Aleš Moravec.


„Nechceme opomenout ani chovanky z ústavu pro mentálně postižené z Mnichova u Mariánských Lázní, které svými výrobky a ukázkou jejich zručné výroby přímo na výstavě překvapily nejednoho návštěvníka. Stejně tak naše poděkování patří i všem ostatním vystavovatelům, jejichž zajímavé exponáty přesahující rámec pouhé lidové tvorby významně přispěly k bohaté nabídce letošní vánoční přehlídky ručních prací,“ uvedl Moravec.


Předseda občanského sdružení rovněž poděkoval všem návštěvníkům za prohlídku výstavy a dobrovolné vstupné. „Veškerý zisk z této výstavy půjde na obnovu kostela Všech svatých v Boněnově,“ dodal. Další výstava ručních prací se chystá na velikonoční období příštího roku.