Regent č.2/2020

V červnovém čísle REGENTu vyšel příspěvek předsedy OSOTR Roberta Gálise, v němž zmínil především připravovaný Den plný her pro děti, ale věnoval se i pokračování obnovy kostela Všech svatých v Boněnově. Text si lze přečíst i níže.

 

 

*        *        *        *        * 

 

OBČANSKÝ SPOLEK PRO OBNOVU TEPELSKÉHO REGIONU

 

Náš spolek pokračuje v činnosti i v době stavu nouze, především teď pokračují práce v boněnovském kostele Všech svatých. Dokončuje se hlavní oltář a připravuje instalace oltářní mřížky. Zde ovšem stav nouze práce zpomalil, ale v čase vydáni Regentu by instalace už mohla být hotova.

 

Připravujeme také naše pravidelné akce, tou nejbližší je tradiční den plný her pro děti, který se letos uskuteční v sobotu 29. srpna 2020 od 10 do 15 hodin. Vše se bude opět odehrávat na nádvoří zámku v Chodové Plané. Děti se mohou těšit na řadu soutěží i jiných zajímavostí, opět připravujeme oblíbenou jízdu na kárách a na ponících, chybět nebude střelnice a jednotlivá stanoviště se zajímavými úkoly. Na start (v bráně do areálu zámku od hlavní silnice) se lze dostavit kdykoli mezi 10. a 14. hodinou.

 

Těšíme se nejen na děti a jejich rodiče, ale třeba také na dobrovolníky, kteří se k nám přidají, aby spolu s námi udělali dětem radost. Aktuální informace najdete na našich internetových stránkách (http://osotr.cz) a na plakátech. Vzhledem k tomu, že akci pořádáme až na konci letních prázdnin, může dojít v programu ke změnám.